Fullscreen
Loading...
 

Alte functionalitati software modele

Functionalitati deja existente in softul de logare dar care pot fi puse la dispozitia dvs doar la cerere.

Configurare automata Pidgin sau Spark messenger

Dupa cum ati remarcat in explicarea interfetei de utilizator, puteti beneficia de configurare automata a programelor de tip messenger Pidgin sau Spark. La cerere, putem oferi support si pentru alte softuri de acest tip (gen Tillian sau altele)

Screenshoturi automate

Acest feature poate fi folosit ca si utilitate pentru a va asigura ca, in caz vreo frauda de la vreun membru sau in caz de vreo eroare software, sa aveti in spate pentru studioul dvs, o solutie tehnica pentru a face investigatii in "trecut".

Software-ul pentru modele detine tehnologia necesara de a captura ecranul modelului si de a salva acea captura in format JPG sau PNG undeva pe un server la alegerea dvs.

Dar, pentru a activa acest modul, trebuie sa ne furnizati niste date si respectati niste cerinte tehinice exacte dupa cum urmeaza:

  • trebuie sa va configurati singuri un server de tip Linux (sau un NAS storage) care sa accepte conectarea de tip network sharing pe baza de user si parola. Anume, veti configura pe serverul respetiv un director de tip network-shared, accesibil doar pe baza de user si parola.
  • pentru extra securitate, va recomandam sa configurati acel server in asa fel incat acel director sa fie accesibil DOAR din studioul dvs (ca sa evitati accesul persoanelor straine in acel folder)
  • ne veti comunica prin email securizat datele de conectare la acel director care este sharuit. Va trebuie sa ne comunicati adresa de internet de acces in acel share (de exemplu: //xx.xx.xx.xx/shared/monitorizare) si userul si parola de acces in acel share (evident, cu drepturi de scriere si citire).
  • noivom configura softul de modele astfel ca, la fiecare perioada pe care o agream de comun acord, sa execute o captura a ecranului si sa salveze acea imagine in locatia de tip share pe care ati pus-o la dispozitie

Comunicare prin email in momentul cand modelul isi da acceptul ca a citit si acceptat regulamentul de ordine interioara

Pentru a evita situatiile delicate in care modelul refuza sa recunoasca faptul ca a citit si acceptat regulamentul de ordine interioara, puteti cere ca softul de logare sa trimita pe adresa pe care ne-o sugerati dvs un email care sa dovedeasca acest fapt. Softul pt modele va efectua o captura de ecran exact in momentul in care modelul a terminat de scris numele ei in semnatura electronica si va trimite prin email catre dvs dovada faptului ca a citit si acceptat regulamentul.

 

Alte functionalitati

Evident ca lumea e larga, si ideile pot fi foarte multe, unele utile iar altele nu.

In conditiile in care aveti o idee care v-ar ajuta business-ul dvs sa prospere inca mai mult de atat, ne-o puteti comunica prin email sau orice alta forma. Daca ideea respectiva se dovedeste a fi buna, o vom lua in considerare pentru a fi dezvoltata pentru unul din update-urile viitoare, fie contracost,  gratuit.