Fullscreen
Loading...
 

Configurarea initiala a panoului web

Configurarea panoului web

Pasul 1: sa intelegem un pic ideea business din spatele panoului

Ca sa intelegeti un pic cam cum functioneaza panoul web, trebuie sa ne gandim cam cum este modul cel mai sanatos si mai corect de functionare a unui studio de videochat.

Solutiile software RVC Studio va ajuta sa scapati de haos, va ajuta sa va optimizati si eficientizati studioul de videochat, in conditiile in care se urmareste un principiu sanatos de lucru.

Astfel, un studio de videochat:

 • poate sa colaboreze cu modele atat prin contracte SRL-SRL, contracte de munca, contracte civile sau "la negru". Panoul nu va forteaza sa luati o anumita decizie, insa pentru a acoperi o gama cat mai large de utilizatori, oferim suport pentru absolut orice tip de functionare.
 • poate sa amenajeze un numar nelimitat de camere de lucru
 • poate sa aiba camere de lucru in care se lucreaza pe sistem de 2 ture lungi, sau alte camere in care se lucreaza pe 3 ture, sau de ce nu, alte camere in care se lucreaza pe 4 ture de lucru a cate 6 ore. Fiecare din voi va putea sa-si optimizeze studioul asa cum poate.
 • poate sa lucreze pe comisioane fixe sau sa ofere comisionari diferite functie de targeturi pe bani sau la numar de ore sau de ture
 • poate sa aiba traineri care au nevoie de acces aproape integral in toate modelele studioului (implicit acces in graficile si statisticile tuturor modelelor)
 • sau poate avea admini/traineri dedicati doar pentru anumite modele (astfel ca nu ar trebui sa aiba acces in celelalte modele ci doar in cele care ii sunt asignate acestuia)
 • sau poate avea fotografi / videografi carora vreti sa le dati acces doar in documentele modelelor
 • etc

Astfel, cu panoul web in materie de configurare se procedeaza exact in ordinea fireasca a lucrurilor atunci cand iti deschizi un studio de videochat, dupa cum vedem mai jos.

Pasul 2: ordinea fireasca a configurarilor in panoul web

 • Intai ar fi indicat sa mergeti in setarile panoului (Setari soft --> Setari panou) si sa configurati in special urmatoarele: LOGO-ul studioului, numele, si traducerea predefinita a site-ului (daca studioul opereaza in Romania, va recomandam sa setati limba Romana.Fiecare utilizator insa poate sa aleaga doar pentru el o alta traducere, modificand aceasta optiune din contul personal in acest panou). Puteti reveni mai tarziu la a modifica celelalte optiuni, intrucat o sa le intelegeti utilizatea in timp.
 • Definirea camerelor de lucru si a turelor din acestea. Va trebui sa navigati in Setari soft --> Camere de lucru (/Settings/Rooms) unde vei adauga si modifica optiunile camerelor si a turelor de lucru din studioul dvs.
 • Daca stiti ca veti avea modele care va vor factura servicii de modeling, va trebui sa configurati datele de facturare ale firmei dvs. De asemeni, o parte din aceste date sunt necesare si pentru generarea fluturasilor de salarii (in special numele companiei, CUI/Reg, etc).
 • Studioul dvs poate sa opereze doar cu o parte din site-urile care sunt compatibile si integrate in aceasta platforma. Tocmai din acest motiv, va rugam sa configurati in Setari - Site-urile noastre si sa dezactivati toate site-urile cu care studioul dvs nu opereaza, ca sa nu simplificati un pic mai mult interfata panoului.

Pasul 3: Categoriile de forum si criteriile de evaluare a modelelor

Panoul web ofera doua functionalitati superbe pentru a eficientiza comunicarea in studio si pentru a va ajuta sa eficientizati modelele.

Evaluarea angajatilor

In orice companie de succes, la fiecare 6 luni se organizeaza o evaluare a angajatilor. Project managerul se consulta cu team leaderii proiectului in a afla cum se comporta angajatii de pe proiectul acestuia. Team leaderii sunt persoanele responsabile de evaluarea angajatilor din subordine.

Intr-un studio de videochat proiectul e in linii mari unul singur: acela de a ajuta modelele sa isi maximizeze incasarile in fiecare zi. Panoul web va ofera ocazia de a efectua o evaluare a modelelor pentru fiecare tura de lucru sau oricat de des veti considera ca este necesar. Dar pentru a evita haosul in comunicare, este indicat ca fiecare "team leader" (adminul de tura sau adminul modelului respectiv) sa urmareasca niste criterii de evaluare bine stabilite de studioul dvs. Astfel, va recomandam sa configurati "Criteriile de evaluare" din partea de setari. Recomandarea noastra este sa aveti unele din urmatoarele criterii de evaluare:

 • Activitatea in freechat - ce face bine si ce face rau
 • Activitatea in timpul unui chat privat - o evaluare a privaturilor
 • Obiceiuri proaste ale modelului - conform observatiilor adminului, care par a fi obiceiurile proaste ale modelului
 • Aspect fizic in timpul turei, pozitionarea pe camera, etc

Mai sus e doar un exemplu de cateva aspecte care pot fi evaluare in fiecare tura de lucru.

In conditiile in care studioul dvs are un trainer "special" care nu poate sa cunoasca personal toate modelele studioului dvs (care pot fi 20 sau 30 sau 300), un astfel de sistem de evaluare a modelelor poate ajuta acel trainer sa decida care va fi abordarea pentru urmatoarea sedinta de training de grup (sau de training individual). De asemeni, acest trainer special poate ghida si adminii de tura in ideea de a-i influenta sa acorde atentie mai multa intr-o directie sau in alta, pentru a eficientiza incasarile modelului respectiv.

Forumurile (forumul modelelor si cel al echipei studioului)

In pagina de setari numita "Categorii forum" puteti redenumi, sterge sau adauga diverse categorii de forum, astfel ca sa eficientizati modul de comunicare al persoanelor din studioul dvs.

 

Pasul 4: stabilirea echipei de admini

Functie de capacitatea studioului dvs, fie sunteti singur (si puteti sari peste acest pas) fie aveti in spate o echipa de oameni bine pregatiti care va ajuta sa a eficientizati afacerea.

Astfel, va recomandam sa incepeti cu declararea staff-ului, si sa le acordati ulterior diverse taskuri, functie de specificul si atributiile fiecaruia.

Pentru fiecare persoana careia ii veti crea un cont in panoul web, trebuie sa urmati o serie de pasi bine stabiliti, pentru a asigura o cat mai buna compatibilitate si securitate in panoul web:

 • partea de creare cont. Va rugam sa acordati o mare atentie numelor de utilizator (recomandarea noastra este aceea de prenume si prima litera din numele de familie, eventual si cifre daca exista mai multe persoane cu acelasi nume) si sa va asigurati ca fiecare persoana foloseste parole pe cat posibil imposibil de ghicit: cifre + litere + caractere speciale (din seria ! @ # $ % & *)
 • partea de editare drepturi de acces in panou. Va invitam sa cititi pagina dedicata drepturilor de utilizare a panoului web pentru a intelege cum functioneaza panoul.
 • partea de documente: ca sa arate frumos panoul web, uploadati cate o poza de profil pentru fiecare cont in parte
 • partea de conturi pe site-uri - fiecare admin poate sa aiba acces (sau nuin diverse conturi de studio. Dvs decideti exact cui dati acces si in ce cont de studio. De exemplu, sa presupunem ca MARIA este persoana care se ocupa de creare conturi de model pe site-uri in studio, pe toate site-urile sau poate doar pe Jasmin. Functie de cum decideti dvs ca owner, ii puteti declara aici cont pe site-urile unde are acces, ca sa isi poata indeplini atributiile.

Pasul 5: definirea modelelor care fac parte din studioul dvs

La fel ca la pasul anterior unde ati creat conturile pentru admini, dvs (sau adminii carora ati oferit astfel de drepturi) veti proceda la pasul in care va apucati de adaugat modelele in panou.

Pentru fiecare model in parte, este necesar sa:

 • o inregistrati ca model (Modelele noastra --> Adauga model). Desi va recomand sa dati click pe link ca sa fiti intelegeti cerintele pentru toti pasii, cele mai importante aspecte sunt securitatea. Asa canumele de utilizator trebuie sa fie unic, instruiti modelele sa foloseasca parole complexe, etc
 • dupa ce inregistrati contul, uploadati o poza de profil pentru acel model. Poza aceasta de profil este foarte importanta pentru ca panoul sa arate vizual foarte frumos (se foloseste in forumuri, in evaluarile modelelor, in clasamente, in mesaje, etc). Puteti de asemeni sa uploadati documente de tiop PDF sau ZIP sau EXCEL care sa contina alte informatii (de ex contractul de munca in format digital sau alte documente importante pentru acel model).O parte din documente pot fi publice (adica le poate accesa si modelul) sau private (le pot acces doar adminii care au drepturi peste acele documente.
 • partea de conturi - daca nu definiti conturi pe site-uri in acest pas, modelul nu poate sa intre online prin intermediul softului de logare.

Pasul 6: instalarea softului de logare pentru modele

Va rugam sa cititi si sa respectati sfaturile noastre pentru instalarea softului de logare pentru modele , pentru o cat mai buna compatibilitate si eficienta.That's it baby smile