Fullscreen
Loading...
 

Configurarea setarilor tehnice pentru softul modelelor

Configurarea tehnica a softului de logare

In primul rand, un pic de informatie care va va fi necesara ca sa intelegeti de ce necesita configurare.

Softul de logare al modelelor, pe langa faptul ca

  • usureaza logarea in siteuri cu doar 1 click
  • monitorizeaza timpii online sau offline

ofera si posibilitatea de a usura streamingul HD in diverse site-uri care nu au software dedicat.

Site-uri precum XLoveCam, Streamate, Streamray (cams.com), PantyBay, Cam4 ofera posibilitatea de a face streaming in HD folosindu-ne de Adobe Flash Media Live Encoder (pe scurt FMLE).

Interfata standard a FMLE este greoaie. Desi modelele invata in timp sa o configureze, softul de logare va usureaza acest proces la maxim, dupa cum o sa vedeti explic in "cum folosesc HD cu FMLE".

De asemeni, in o serie de aplicatii software externe (cum ar fi JasminCam pt LiveJasmin sau JustCamIt de la AdultWork sau software-ul BongaCams) softul de logare poate sa configureze singur setarile de camera video si microfon.

Configurarea optiunilor de camera video si microfon

Tocmai din aceste motive mentionate mai sus, softul de logare va va cere sa configurati, pentru fiecare site in parte, care din camerele video gasite pe acel calculator si care microfon vor fi atribuite fiecarui site in parte.

Chit ca nu folositi niciunul din site-urile respective, este totusi obligatoriu sa completati datele in aceasta fereastra de configurare, care arata ca in imaginea de mai jos:

Image

 

 

Configurarea WCS PRO pentru sursa video/audio interschimbabila cu un singur click

De asemeni, softul de logare al modelelor va pune la dispozitie un feature unic care, din pacate, este disponibil doar pentru utilizatorii splitterului WebCamSplitter PRO de la VerySoft .

Sa presupunem ca pe un acelasi PC aveti instalate mai multe camere video (sau web): de exemplu o camera BCC, un C920, si o a 3-a prin placa de captura.

Noi am comunicat cu echipa VerySoft si acestia ne-au pus la dispozitie o functionalitate prin care putem interschimba atat video cat si audio pentru acelasi splitter (pt varianta Blue) de pe o sursa pe alta, fara absolut nicio intrerupere. Astfel puteti avea o camera video pentru prim plan in fata modelului si o alta camera secundara pentru privaturi, pozitionata altfel, mai creativ.

Utilizand CLICK DREAPTA la mouse pe iconita WebCamSplitter PRO din softul pentru modele, daca ati configurat 2 camere video diferite, WCS se va comuta de pe camera PRIMARY pe camera SECONDARY si viceversa, preluand atat partea video cat si partea audio, fie ca vorbim de placi de captura, fie ca vorbim de camere conectate prin USB care transmit audio.

Fereastra de configurare pentru aceasta functionalitate arata ca in imaginea de mai jos:

Image