Fullscreen
Loading...
 

Create cont de model in panoul web

Inregistrarea unui cont nou de model in panoul web

Accesand pagina "Adauga model" (/Performers/Add) va veti lovi de urmatoarele campuri necesare:

Numele de utilizator

Acest camp este necesar pentru logarea in panoul web si pentru logarea in softul de logare al modelelor. Trebuie sa fie unic, sa nu contina spatiu. Recomandarea noastra este sa-l "generati" din prenumele si numele de familie al modelui (de ex pentru modelul Maria Popescu, incercati "mariap"). Daca sistemul identifica inca o mariap in baza de date, va va sugera sa alegeti alt nume de utilizator (de ex "mariap1")

Parola

E obligatoriu ca parola sa contina atat litere cat si cifre si sa fie formata din minim 6 caractere. Pentru securitatea panoului dvs, va recomandam 8 caractere si sa folositi si vreun caracter special din seria ! @ # $ % ^ & *

Adresa de e-mail

Acesta nu este un camp obligatoriu insa va rog sa aveti in vedere ca, daca adresa de email nu este corecta, modelul respectiv nu se va putea folosi de functia "recuperare parola".

Telefonul mobil

In conditiile in care veti inregistra cheile de acces in sistemul de SMS-uri, doar daca veti introduce aici numarul de telefon al modelului veti putea intr-adevar sa o contactati prin SMS.

Prenumele si numele de familie

E indicat sa le notati exact cum sunt acestea definite in cartea de identitate a modelului. Doar modelul respectiv si adminii cu drepturi de acces in acest model vor putea sa ii vada numele real. Pentru restul de persoane (care nu au acces sau sunt modele) se va afisa porecla (nickname-ul).

Porecla (nume scurt, nickname)

Pentru a proteja securitatea si identitatea modelelor, este indicat ca aici sa notati fie numele scurt al modelului (de ex Maria P.) sau numele de scena pe site-uri (de ex: VeronicaQueen)

CNP-ul persoanei

Acest camp este obligatoriu dar va rog sa intelegeti ca nu e obligatoriu sa fie corect decat pentru modelele care beneficiaza de facturare sau fluturasii de salariu. In principiu, panoul web se foloseste de acest CNP ca sa detecteze ziua de nastere a modelului. Pentru modelele care sunt contractate ca SRL sau prin carte de munca, CNP-ul se foloseste in generarea documentelor aferente (factura sau fluturas de salariu)

Camera de lucru si tura pe care va lucra modelul

In majoritatea studiourilor de succes se lucreaza pe principii sanatoare de lucru. Anume... modelului i se aloca o camera de lucru pentru o anumita tura (pentru a evita scenarii de genul ca astazi modelul se logheaza din camera 3 si maine din camera 8 si poimaine din 5 si tot asa).

Astfel, doar modelele carora li se aloca o anumita camera de lucru si o tura din acea camera vor putea sa-si planifice singurele turele de lucru in orar de pe o saptamana pe alta. Ba mai mult, panoul web va avertiza acel model daca inca nu si-a stabilit programarile pentru saptamana imediat urmatoare.

Numarul de ture necesar pe perioada, si numarul de ore necesar pentru o tura completa

Eliminarea haosului si eficienta sunt principiile de baza ale acestui software. Astfel, puteti configura pentru fiecare model in parte, numarul de ture necesar pentru o perioada de lucru si, de asemeni, numarul exact de ore online pe care ar trebui sa le lucreze modelul pentru ca tura sa fie considerata completa.

Dupa cum bine stiti, un model care astazi lucreaza 5 ore, maine 7, poimaine 3, etc... nu este un model eficient, nu este un model care va face performanta. Tocmai din acest motiv sistemul software va ajuta sa eficientizati afacerea dvs.

Pe baza numarului de ture si al numarului de ore necesar, atat modelul cat si adminul modelului cat si managerul vor sti la orice ora procentul real de munca necesar pentru a atinde valoarea declarata. Si o sa va dau un exemplu in cele ce urmeaza:

Adminul MARIUS are:

 • modelul MARIA, cu necesarul de 10 ture, 7 ore online pe tura pt a fi completa. Astfel MARIA va trebui sa totalizeze 10 ture complete si 70 ore online minim ca sa ajunga la o eficienta de 100%.
 • model VIOLETA, cu necesarul de 10 ture, 7 ore online pe tura. Pt eficienta, idem ca la MARIA de mai sus.

Astazi, 22 ianuarie 2017:

 • modelul MARIA avea 3 ture complete si 1 incompleta, si un total de 27 ore online
 • modelul VIOLETA avea doar 2 ture complete si un total de 14.5 ore online

Dashboardul pentru fiecare persoana in parte va arata cam asa:

 • pt MARIA, sistemul ii va spune ca are un procent de eficienta in jur la ~30%. Cu doar 3 ture din 10 facute si doar 27 ore din 70.
 • pt VIOLETA, sistemul ii va spune ca are un procent de eficienta in jur de ~20%. Cu doar 2 ture din 10 lucrate si doar 14 ore din 70.
 • pt adminul MARIUS, sistemul ii va spune ca procentul lui de eficienta ca admin e de ~25%. Modelele lui au cumulat doar 5 ture complete din 20, si doar 41 de ore online din cele 140 necesare. Astfel, stiind ca mai sunt doar 8 zile, el va trebui sa-si dea interesul sa o convinga pe VIOLETA sa vina inca 8 ture la munca si pe MARIA inca 7 ture... fiindca mai sunt doar 8 zile pana pe 31 ianuarie si timpul trece repede ...

Recomandat de alt model?

Folositi-va de aceasta optiune daca modelul respectiv a fost adus in studio ca si recomandare din partea unui alt model care lucreaza deja in studioul dvs.

ATENTIE: daca veti completa aceasta optiune, trebuie sa completati si procentul de referral din campul imediat urmator.

Ideea e in felul urmator. Studioul dvs:

 • poate sa acorde bonus de recomandare o suma exacta, pe care o veti introduce manual in bonusuri pentru modelul care a facut recomandarea, atunci cand va fi cazul.
 • sau puteti alege sa acordati bonus in fiecare perioada de plata o anumita cota parte din totalul de incasari generat de modelul care a fost adus in studio.

Pentru COTA PARTE din incasarile totale, dvs puteti decide daca toata lumea beneficiaza de un procent identic sau daca, functie de modelul adus, acordati un procent mai mare sau mai mic. Tocmai din acest motiv va oferim posibilitatea de a decide acest procent pentru absolut orice model in parte.

Trebuie insa sa fiti foarte atenti deoarece procentul pe care il veti acorda, se va calcula in mod absolut automat din TOTALUL INCASARILOR. Si ca sa va explic pe un caz imaginar:

 • Modelul MARIA a recomandat studioului dvs alte doua modele: VERONICA si MIRABELA
  • Pentru VERONICA - deoarece ea stie engleza foarte bine si are deja experienta si deoarece arata si superb, negociati cu MARIA ca ii veti acorda un procent de 10% din castigurile fetei (adica din partea ei, NU din total). Acuma dvs poate ca dati 50% la modele, sau poate 80% sau poate doar 30%, noi n-avem de unde sa stiu si nici nu ne pasa acest aspect.
  • Pentru MIRABELA - deoarece nu prea prezinta avantaje ca model dar vreti sa o aduceti in studio, negociati un procent de doar 7% din venitoruile fetei
 • Dupa cum remarcati, una e cu 10%, cealalta cu 7%. Acum sa luam un exemplu pe cifre, dar de dragul simplitatii vom considera ca ambele sunt platite la 50% curat:
  • Daca VERONICA a incasat in total 3000$ in perioada X, veniturile ei ar fi de 1500$ (partea ei). La 10% cat ati negociat, panoul trebuie sa ii acorde un bonus de 150$. Insa 150$ din totalul de 3000$ reprezinta doar 5% (deci acesta e procentul pe care trebuie sa il folositi in configurare).
  • Daca MIRABELA a incasat in total 1000$ in perioada X, veniturile ei ar fi de 500$ (partea ei). La 7% cat ati negociat, panoul trebuie sa ii acorde un bonus de 35$. Insa acesti 35$ din totalul de 1000$ reprezinta doar 3.5% (deci acesta e procentul pe care trebuie sa il folositi in configurare).

In conditile in care panoul a fost configurat corect, atat modelul MARIA cat si personalul administrativ care are acces peste incasarile MARIEI va putea sa observe o coloana noua in tabelul de incasari, unde ii va cumula totalul de incasari din afiliere. (in cazul exemplului de mai sus, totalul sumei ar fi de 185$ ca si bonus).

Lucreaza de acasa?

Daca bifati ca DA, modelul respectiv nu va putea lua legatura cu celelalte modele din studio prin intermediul mesageriei si nici nu va putea accesa clasamentele.

Are voie sa-si acceseze conturile pe site-uri?

In ziua de astazi, modelele trebuie sa pastreze o legatura foarte stransa cu membrii lor, pentru a intari procesul de fidelizare. Tocmai din acest motiv puteti da acces modelelor la conturile lor pe site-uri, pentru a-si putea verifica mesajele de acasa sau de pe telefonul mobil. Este la latitudinea dvs daca dati acces sau nu modelului prin aceasta optiune.

Poate inchide softul Remote RAC?

Este o optiune pe care o puteti oferi modelelor astfel ca acestea sa opreasca softul de monitorizare Remote RAC temporar. E utila aceasta optiune in cazul in care ele stiu de existenta acestui software si-si doresc intimitate garantata in timpul vreunui show privat. Decideti dvs daca le oferiti sau nu acces la aceasta optiune.

Poate accesa frazele utile prin softul de modele?

Daca veti bifa cu DA la aceasta optiune si numai daca aveti fraze si expresii utile in baza de date, pentru model, atunci cand va fi logata in softul de logare, o sa-i apara in coltul stanga jos o bara  de unelte cu texte si expresii care se misca de la dreapta la stanga. Cu un singur click de mouse, modelul poate sa copieze fraza care se misca in acel moment in clipboard (astfel ca sa poata da CTRL + V in site-ul unde ii va fi de folos).