Fullscreen
Loading...
 

Cum adaugam statistici pentru modele

Sa utilizam corect panoul web

Cum adaugam incasarile modelelor in panoul web?

Incasarile modelelor in panoul web pot fi adaugate in 3 moduri, dupa cum urmeaza:

  • direct din softul de logare al modelelor, dupa cum am explicat deja in "explicarea functionalitatii de detectare automate a incasarilor"
  • direct din orarul modelelor, prin utilizarea butonului aferent adaugarii au re-adaugarii) de incasari aferent turei fiecarui model care a fost la munca
  • sau accesand interfata de adaugare manuala a incasarilor. Recomandam sa folositi aceasta pagina doar in situatia modelelor de noapte, daca tineti mortis ca incasarile de dupa ora 12 noaptea sa apartina de ziua imediat urmatoare.

Adaugarea de incasari din panoul web

Procesul e aproape identic, atat pentru adaugarea de incasari manual cat si pentru adaugarea incasarilor din orarul modelelor. Singura diferente e ca, pentru adaugarea incasarilor pentru o anumita tura din orar, puteti alege daca tura este COMPLETA sau INCOMPLETA.

In momentul in care ati decis modelul si ziua in care vreti sa adaugati (sau sa re-adaugati) incasarile, va apare o fereastra (sau popup) care arata ca in imaginea de mai jos:

Interfata adaugare incasari pentru un model
Interfata adaugare incasari pentru un model

 

Ok, dupa cum puteti remarca, informatiile se structureaza in 3 coloane de informatii:

  • in prima coloana se afiseaza site-ul pentru care vom adauga incasarile (de asemeni tot acolo vor fi afisate si userul si parola de conectare deoarece, din panoul web, logarea automata functioneaza doar pentru o parte din site-uri)
  • incasarile PE ZI se vor adauga in coloana din mijloc. Daca aveti deja incasari adaugate pentru ziua respectiva, o sa va afiseze in textul informativ valoarea acelora
  • incasarile totale pe perioada se vor adauga in coloana din dreapta (a 3-a)

 

Ok, sa va explicam nitel de ce sistemul a fost conceput in stilul asta.

  • Dupa cum bine stiti, site-uri precum LiveJasmin, XLoveCam, ImLive si multe altele ofera detalierea incasarilor pentru toata perioada de plata. Desi exista si un desfasurator al incasarilor pe zile, e incomod de utilizat si ineficient deopotriva, intrucat pe toti ne cam intereseaza totalul
  • Deopotriva exista site-uri care afiseaza statisticile PE ZILE (sau saptamanal, cum avem de exemplu site-urile Streamate sau iFriends).

Din aceste doua motive, va lasam pe dvs sa alegeti exact de care din coloane va veti folosi atunci cand veti introduce valorile incasarilor pentru fiecare cont in parte.

Dupa cum veti remarca din poza de mai sus, pentru site-ul XLoveCam indica valori atat in coloana din mijloc cat si in cea din dreapta. Asta inseamna ca incasarile au fost deja adaugate, si acum intentionam sa le re-adaugam (sau sa adaugam valori noi).

Astfel:

  • pentru site-uri precum Streamate sau iFriends sau altele, va invitam sa adaugati totalul zilei in coloana din mijloc, exact asa cum apare in site (se ocupa panoul web de conversia din tokens in USD sau din EURO in USD)
  • pentru site-urile unde vi se afiseaza totalul periodic, va invitam sa introduceti valoarea totalului in coloana din dreapta si lasati panoul web sa calculeze cat anume a incasat modelul in ziua respectiva.

Cateva sfaturi pretioase

Pt AdultWork

Pentru site-ul AdultWork care afiseaza incasarile in CREDITE dar abia la sfarsitul perioadei (dupa ce studioul face o cerere de transfer a banilor) veti sti cu adevarat cat anume a incasat modelul (in moneda contractului, care e USD sau EURO).

Astfel, pe parcursul perioadei, introduceti in mod normal incasarile in credite DAR, dupa ce s-a terminat perioada (si ati cerut transferul bancar) va rugam sa mergeti inapoi pe re-adaugarea incasarilor la acele modele si, in loc de valoarea in credite sa folositi valoarea in USD dar cu semnul "$" in fata valorii (de exemplu, in loc de 400 credite cat ar fi fost normal, introduceti $405.21 daca asta e valoarea de transfer care v-a oferit-o AdultWork). Daca studioul dvs primeste banii in EURO, folositi caracterul "e" in loc de "$" in pasul acesta.

Pt SkyPrivate

Dupa cum am explicat in adaugarea de conturi pe site-urile de profil (in sectiunea PIN), pentru o acuratete cat mai corecta a conversiei, va invitam sa declarati acolo procentul exact de conversie. La sfarsitul perioadei puteti forta o anumita valoare in USD sau EURO, exact ca in cazul adultwork, in cazul in care inca exista mici diferente.

Ratele de conversie generice

Pentru site-urile care necesita conversie (ex: adultwork, flirt4free) sau pentru rata de conversie din USD in RON sau din EUR in RON, va invitam sa verificati sectiunea "Conversii si rate de schimb" din partea de setari a panoului web.