Cancel Fullscreen
Loading...
 

Detectarea automata a incasarilor pe site-uri

Explicatii pentru modulul de incasari automate

Softul de logare si monitorizare al modelelor poate, incepand cu 2017, sa detecteze in mod automat incasarile pe site-urile unde lucreaza modelul.

Desi initial echipa noastra a adoptat o tehnica de detectare invaziva care detecta schimbarea de URL in site-uri si, atunci cand detecta pagina de incasari, incerca sa detecteze incasarile site-ului respectiv si sa le comunice catre panoul web, am descoperit intr-un timp nu foarte lung ca aceasta metoda invaziva era cumva neoptima in idee ca incetinea un pic eficacitatea aplicatiei modelului.

Astfel, noua abordare permite modelului sa dea click pe butonul de incasari aferent fiecarui site in parte si astfel, doar atunci cand modelul da click, incasarile respective vor fi detectate.

Tinand cont ca fiecare site in parte este diferit in ceea ce priveste cel putin modul de lucru, am descoperit urmatoarele fapte extrem de importante:

  1. Exista site-uri unde modelul sta online in soft dedicat (exemplu: AdultWork care foloseste JustCamIt, LiveJasmin care foloseste JasminCam, BongaCams care foloseste software-ul BongaModels, MyFreeCams care functioneaza fie prin browser, fie prin softwareul MFCChat, etc). Prin urmare, modelul sta online intr-un anume soft, si nu are in mod neaparat deschis si un browser aferent site-ului respectiv. Asta ridica deja problema numarul 1.
  2. Restul de site-uri functioneaza direct din browser. Deci pentru a detecta incasarile, e obligatoriu ca in browserul respectiv sa evitam o noua re-logare si obligatoriu sa deschidem pagina de incasari in TAB nou si nicidecum in pagina curenta, ca sa evitam probleme de genul ca din cauza softului am scos modelul din privat sau whatever. ATENTIE: functionalitatea de NEW TAB nu functioneaza pe Internet Explorer. Microsoft e microsoft... ce sa le faci...

Analizand cu atentie acest probleme, am gasit solutia echilibrata de a rezolva problemele mai sus mentionate. Prin urmare:

  • Daca softul detecteaza ca, pentru site-ul in cauza, nu exista deja un browser deschis, va porni un Internet explorer, va face logarea (daca e cazul), va naviga singur in pagina de incasari, va incerca sa detecteze incasarile si apoi, indiferent daca a functionat sau nu procesul de detectare, va inchide acel browser IE ca sa nu consume modelului resurse degeaba. Aceasta strategie ar trebui sa fie cea aplicata pentru site-rile gen LiveJasmin, AdultWork etc... si doar daca modelul nu cumva a dat click dreapta si a selectat ea deja un browser in care sa se deschida site-ul.
  • Pentru restul de site-uri, softul va deschide un TAB nou, va naviga in acel tab in pagina de incasari, va incerca sa detecteze incasarile. Indiferent daca a reusit sa detecteze sau nu valoarea banilor, va inchide acel TAB peste vreo secunda doua, ca sa nu incurce modelul cu zeci de taburi. tfel, ne asiguram cumva ca, daca modelul era in freechat sau in privat, faptul ca ea a dat click pe incasari nu ii va "deranja" munca ei din acel moment...

Banui eu ca e foarte important ca, odata ce modelul a dat click pe incasari, sa astepte ca acest proces sa se finalizeze... daca ea schimba singura cu mouse alt tab... e foarte posibil ca softul sa nu mai reuseasca sa faca ce trebuie.

Exista cateva site-uri unde nu oferim detectia de incasari deoarece fie nu exista incasari acolo, fie faptul ca site-ul este mult prea greoi la incarcare (eg ModelCentro) procesul de detectie a incasarilor nu functioneaza.

Alte detalii importante

O alta diferenta extrem de importanta intre site-uri este faptul ca:

  • unele din ele functioneaza pe sistemul de plati saptamanale (eg: ifriends, streamate, etc)
  • altele pe sistemul periodic bi-lunar
  • pe multe din ele difera ora la care se termina ziua calendaristica, functie de locatia site-ului (PST, UTC, GMT+1, etc).

Astfel, software-ul incearca sa faca o detectie cat mai clara a valorilor incasarilor, functie de specificul fiecarui site in parte.

Tocmai din acest motiv o sa remarcati ca:

  • pe unele site-uri, softul detecteaza valoarea totala a perioadei (eg pe Jasmin, XLoveCam, CamHot, Chaturbate, ImLive, Flirt4Free, etc)
  • pe alte site-uri va incerca sa detecteze valoarea zilei de lucru (eg: pe Streamate, pe iFriends, etc)

Intrucat fiecare site in parte are chichitele lui, o sa dureze nitel timp pana stabilizam in mod corect algoritmii de detectie a incasarilor si apelez la intelegerea dvs si la faptul ca-mi veti comunica si explica cat mai detaliat atunci cand ceva anume nu functioneaza cum trebuie.

De asemeni, o informatie extrem de importanta din punct de vedere contabil:

Pe site-urile care functioneaza la fus diferit fata de ora Romaniei (ceea ce e si normal), incasarile arbui adaugate in panou exact asa cum sunt ele prezente in site-ul respectiv.

Sa luam de exemplu cazul MyFreeCams care opereaza pe ora Pacificului (-10 ore diferenta fata de Romania). Daca pe site-ul MFC apar 1234 tokens pentru ziua de 1 ianuarie 2017, tot atatia tokens ar trebui sa apara si in panoul WEB. Insa intrucat sistemul nu este complet automatizat, ar trebui sa instruiti modelele sa-si verifice incasarile la 10 dimineata (+ vreo 5 minute). Astfel o parte din tokens vor fi atribuiti zilei de "ieri", din cauza diferentei de fus orar de 10 ore.

Trebuie sa intelegeti ca, din punct de vedere contabil, s-ar putea ca, in eventualitatea unui control de la finante, sa va analizeze la sange si nu doar la totaluri, deoarece li "se pune pata" pe voi. Pt asa situatii este cel mai indicat sa aveti in vedere transparenta totala a informatiilor.

 

Pentru alte intrebari aditionale va asteptam sa ne contactati.