Fullscreen
Loading...
 

Explicarea interfetei de utilizator pentru softul de logare

In momentul in care modelul isi porneste calculatorul din camera de lucru, i se va prezenta fereastra de logare, care arata ca in imaginea de mai jos:

Image

Logarea in soft

Modelul va trebui sa-si introduca in fereastra de mai sus numele de utilizator si parola pe care le detine in panoul web. Daca datele sunt corecte, logarea se va efectua cu succes si, in coltul stanga sus, ii va apare fereastra de lucru, din imaginea de mai jos

Image

Interfata de utilizator a softului pentru modele

Dupa cum puteti remarca in poza de mai sus, softul se imparte in 2 zone:

 1. Partea de actiuni in site-uri - prima jumatate a ferestrei, care functie de conturile modelului, se va umple cu diverse butoane si actiuni
 2. Partea a doua care, pe orizontala, se imparte in 3 zone: partea de control audio, partea de cronometre manuale si partea de monitorizare a resurselor + accesul in salvarea de date pentru membri

Butoanele tip actiune

Functie de configuratia calculatorului unde este instalat acest software si functie de conturile pe site-uri unde va lucra modelul, interfata poate sa arate diferit. Insa ordinea butoanelor e cumva similara de la un model la altul.

In cele ce urmeaza prezentam toate actiunile posibile in momentul in care a fost scrisa aceasta pagina:

 •   Image Acest buton va fi echipat cu logoul studioului dvs, in format PNG transparent (aspect 1:1). Cu un singur click in acest buton, modelul va fi logat automat in interfata panoului web.
 •   Image  Din acest buton, modelul va fi logat automat in panou si va fi directionat catre pagina in care-si poate programa turele de lucru pentru saptamana imediat urmatoare
 •   Image  Acest buton va porni splitterul Visit-X. Daca acest software nu este instalat pe calculatorul respectiv, butonul nu va apare.
 •   Image  Acest buton corespunde splitterului de la VerySoft. Functioneaza fie cu varianta normala de splitter, fie cu varianta PRO. Dupa cum va explicam in pagina de configurare , acest buton are nu una, ci 3 actiuni disponibile. Cu click normal (click stanga) se porneste o instanta noua de WCS PRO. Cu click pe rotita de scroll, se poate face preview intr-o fereastra, pe partea de video. Cu click dreapta insa, se interschimba sursa video, de pe camera Primary pe camera Secondary
 • Image Daca sistemul detecteaza softwareul Logitech instalat pe calculator, va apare acest buton, care va ajuta sa accesati optiunile de configurare a camerei web
 • Image Pentru clientii care cer configurare automata a clientului de messenger Pidgin, va apare aceasta iconita aici, folosibila pentru a porni messengerul
 • Image Idem ca si in cazul de mai sus, unii clienti au cerut configurarea messengerului Spark. Tocmai din acest motiv, aceasta iconita apare doar pentru acestia
 • Image Daca modelul are cont de Skype definit in panoul web, softul de logare ii va porni in mod automat skype-ul, si o va loga pe acesta. Daca veti accesa inca odata acest buton, va porni o a doua sesiune de Skype pentru acelasi utilizator


Actiuni pentru site-urile de lucru

In linii mari, toate butoanele aferente site-urilor de lucru beneficiaza de 3 tipuri de actiuni:

 1. Click stanga - porneste site-ul in softul lui (sau in browserul in care functioneaza cel mai bine site-ul respectiv)
 2. Click pe scroll (pe rotita mouse-ului) - va invoca optiunea de HD a site-ului respectiv (valabila pentru site-urile care suporta encodare in HD prin FMLE)
 3. Click dreapta - va da voie sa deschideti site-ul in browserul preferat de dumneavoastra. Daca unul din browsere nu a fost identificat ca fiind instalat, meniul aferent acestuia va fi dezactivat.

 

 • Image Site-ul ADULT WORK. Cu click stanga, softul va configura si va porni programul JustCamIt. Daca softul JustCamIt nu este gasit in calculator, iconita site-ului nu va apare, chit ca modelul are cont activat pentru acest site din panoul web. Click pe scroll nu are niciun efect.
 • Image BogaCams. Softul de logare va configura si porni (la click stanga) softwareul BongaModels (daca este gasit instalat). Click pe scroll nu are niciun efect.
 • Image Cam4. Cu click normal, se deschide browserul predefinit pentru site si de asemeni se va deschide si o sesiune de configurare a setarilor HD prin FMLE. Cu click pe rotita mouse-ului se poate deschide o noua configurare de HD.
 • Image CamContacts
 • Image CamDolls
 • Image Camgasm
 • Image CamHot
 • Image CamPlace. Cu click normal, se va deschide softul de logare al site-ului (similar cu cel de la LiveJasmin). Click pe scroll nu are niciun efect
 • Image Cams (streamray). Acest site va ofera suport pentru HD prin FMLE. Astfel, clickul pe scroll va readuce interfata de configurare a unor noi setari de HD in cazul in care ati inchis-o pe cea initiala
 • Image Chaturbate
 • Image Eurolive
 • Image Flirt4Free. Clickul normal (stang) va configura user/parola si va deschide software-ul celor de la F4F. Click pe scroll nu are niciun efect.
 • Image FreeWebcams
 • Image iFriends
 • Image ImLive
 • Image LiveJasmin. Clickul stanga va configura si va porni softul JasminCam. Click pe scroll nu are niciun efect
 • Image LivePimpin
 • Image Modelcentro
 • Image ModelsOnWebcam
 • Image MyFreeCams. Daca va gasi MFCchat.exe instalat, va porni acest software. Daca softul isi face update-uri pentru prea mult timp la smiley-uri sau alte fisiere, logarea automata in acest soft nu va functiona (va trebui sa-l inchideti si sa-l porniti din nou). Daca softul MFCchat.exe nu este instalat, modelul va fi logat din browser in interfata /modelweb/ pentru a intra online. Click pe scroll nu are niciun efect
 • Image PantyBay. Acest site va oferi configurarea optiunilor de HD prin FMLE. Clickul pe scroll va oferi o noua fereastra de configurare a setarilor HD doar daca cea anterioara a fost inchisa
 • Image ShaddyShow
 • Image SkyPrivate. Pluginul acestui site va porni in mod automat atunci cand modelul se logheaza in software, imediat dupa ce i-a fost pornit si configurat contul de Skype
 • Image Streamate. Daca softul de logare detecteaza SMBroadcast instalat, modelului i se vor deschide browserul, SM Broadcast si setarile de HD. Modelul va decide daca foloseste SM Broadcast sau varianta cu FMLE, dupa cum este instruita de dvs. Daca nu folositi SmBroadcast, e mai bine sa dezinstalati acel software, ca sa nu fie pornit inutil. Clickul pe scroll va porni din nou SM Broadcast si/sau setarile de HD, dupa caz.
 • Image Stripchat
 • Image VisitX. Softul de logare va configura in mod automat softul de logare de la VisitX. Clickul pe scroll nu are niciun efect
 • Image WebCamClub
 • Image XLoveCam. Daca aveti deja instalat FluxManagerul original de la XLove, va rugam sa il dezinstalati, intrucat nu este folosit. Software-ul nostru va ofera o replica mai avansata, care foloseste setari HD 864x480 ca in restul site-urilor (Jasmin etc). Clickup pe scroll va incerca sa restarteze partea din soft care se ocupa de HD-ul prin FMLE. E recomandat ca modelul sa mentina sesiuni de logare cat mai lungi si sa nu se reconecteze in site la fiecare 2 minute, altfel risca sa inghete partea de HD a softului.
 • Image xModels (xCams). Clickul stanga va configura si porni software-ul site-ului. Clickul pe scroll nu are niciun efect.

Controlul microfonului

Image

Dupa cum observati in imaginea de mai sus, softul de logare de voie modelului sa-si monitorizeze si sa-si controleze partea de microfon direct din softul modelelor.

In primul camp, modelul poate sa aleaga care din microfoane este in acel moment controlat (si monitorizat). In cazul imaginii noastre, remarcati Microhpne (Logitech HD USB Microphone).

In dreapta acelui camp, exista un checkbox ne-bifat cu titul AUTO. Daca modelul va bifa acel checkbox, softul nostru va ajuta in mod automat volumul microfonului respectiv astfel ca modelul sa se auda cum trebuie pe site-urile unde lucreaza.

Pe linia a doua mai exista un camp ce poate fi folosit pentru a pune microfonul pe MUT, iar bara respectiva poate fi folosita pentru a ajusta manual volumul microfonului.

Pe ultima linie se va afisa in timp real volumul microfonului. In principiu, daca softul nostru nu detecteaza semnal audio deloc in acest camp, este foarte posibil ca membrii dvs sa nu va auda absolut deloc atunci cand sunteti online.

Cronometrele manuale

Image

Acest cronometre sunt strict manuale si pot fi folosite de modele in diversele situatii unde le pot fi de ajutor.

De exemplu, sa presupunem ca organizati un concurs unde sunt premiate modelele cu cele mai multe privaturi cu o durata de peste 30 de minute. Pe majoritatea site-urilor, modelul nu poate sti de cand este membrul in privat. Folosindu-se de cronometrul de aici, poate face in asa fel incat sa traga mai mult timp de membru.

Un alt "use case" e pentru modelele care sustin Bookinguri pe Skype. Plateste clientul XX tokens in MFC sau mai stiu eu cum si ea ii promite un show de 20 de minute pe Skype. Cu ajutorul acestui cronometru manual, ea se poate contoriza, sa stie cand anume va trebui sa se opreasca.

Monitorizarea si baza de date cu membri.

Image

In principiu, in aceasta parte din software, singurul loc unde modelul poate interactiona este acea casuta de text unde apare "search emmbers...".

Nu toate site-urile iti ofera ocazia sa salvezi date despre membrii tai. Ba mai mult, noi am dezvoltat aceasta functionalitate inca dinainte ca site-uri gen Jasmin/Streamate/XLove sa implementeze asa functionalitate.

In teorie, este mult mai util ca modelele sa salveze detaliile despre membrii lor si sa va explic de ce. Ce se intampla cand membrul isi inchide contul pe site, isi deschide altul si zice "Hey XXX, ma mai tii minte? Eu sunt JohnBigDick696969, dar asta e contul meu nou". In schimb din softul de logare, modelul poate oricand sa faca o noua cautare dupa nickname-ul anterior, si sa copieze informatiile de acolo pentru nickname-ul nou.

Preluarea de statistici

Dupa cum o sa remarcati, deasupra fiecarui site unde pot exista incasari, exista un text verde care, initial, indica "00.00$".

Daca modelul va da click pe acel text, softul de logare face in felul urmator:

 • incearca sa detecteze daca modelul are deja un browser deschis pentru acel site. Daca nu exista niciun browser deschis pentru site, se va trece la pasul urmator. Dar daca are browser deschis (sa zicem in Firefox), softul va deschide un TAB nou, va naviga catre pagina de incasari a site-ului, va detecta valoarea banilor si apoi va inchide acel TAB, astfel ca modelul sa nu piarda atentia care trebuia sa o aiba direct in site. Daca detectia s-a efectuat cu succes, in loc de 00.00$ va apare un alt text, care va reprezenta valoarea incasarilor modelului. Evident, in paralel, softul va comunica acea valoare a incasarilor catre panoul WEB, astfel ca statisticile se vor schimba in timp real.
 • daca nu a gasit browser, softul va deschide Internet Explorer, va naviga spre pagina de incasari, va incerca sa detecteze banii si, indiferent daca a reusit sau nu sa detecteze ceva, in secunda urmatoare acel IE va fi inchis de catre softul de logare, intrucat e inutil sa-l lasam deschis pe ecran degeaba.

Providesupport.com sau tawk.to

Daca veti configura un cont de provide support in panoul web (din interfata de admin), softul modelelor va deschide o fereastra in care o va loga pentru a i se oferi support prin intermediul API-ului de la ProvideSupport.com

Aceleasi optiuni sunt valabile si pentru configurarea serviciilor prin tawk.to

Alte elemente ce le poate afisa softul pentru modele

 1. Daca veti completa un regulament de ordine interioara din panoul web, fiecarui model nou ii va apare din soft o fereastra in care i se va cere sa citeasca si sa semneze electronic ca a citit si inteles acel regulament.
 2. Similar regulamentului, pentru orice articol de tip stire sau tutorial configurat in panoul web in sectiunea potrivita, modelului i se va deschide o fereastra in care i se reda continutul acelui articol. Apasand buton "Ok, am citit acest articol" softul se va asigura sa nu-i mai redea inca o data continutul acelui articol.
 3. Mesajele motivationale. Functie de configurarea din sistem, modelului ii vor apare in coltul dreapta jos, pentru dora 15 secunde, un mesaje motivational ales aleatoriu (algoritm de rotatie propriu). Va puteti folosi de aceasta functionalitate fie pentru a va motiva modelele, fie pentru a comunica diverse mesaje informationale catre modelele dvs.
 4. Frazele utile. Daca veti defini fraze si expresii utile in panoul web, acestea vor fi redate modelului printr-o bara de tip "scrolling from right to left". Modelul poate da click pe fraza respectiva si aceasta ii va fi pusa in clipboard (astfel ca va putea da CTRL + V direct in site-ul unde ii va fi de folos).

Daca aveti intrebari sau sugestii, nu ezitati sa ne contactati.