Fullscreen
Loading...
 

FAQ - Intrebari Frecvente

Detalii tehnice

Hardware

Software


 

Intrebari frecvente

Cum adaug o tura noua pentru un model?

Din meniul din stanga selectati Orar/Orar Modele. Mergeti cu mouse-ul peste ziua si respectiv camera in care vreti sa adaugati o tura noua si dati click stanga pe butonul Image . Aceasta actiune va deschide o fereastra noua in care trebuie sa selectati numele modelului. Orarul afiseaza 3 zile: ziua precedenta, ziua curenta si ziua urmatoare (de exemplu pe data de 1 ianuarie va afisa ziua de 31 decembrie, 1 ianuarie si 2 ianuarie); pentru a merge la o alta data calendaristica folositi optiunea Filtru Orar.

Cum adaug o tura noua pentru un admin?

Din meniul din stanga selectati Orar/Orar admini. Pentru a adauga o tura noua mergeti cu mouse-ul pe butonul Image , tineti apasat click stanga si apoi trageti mouse-ul peste ziua din calendar in care doriti sa adaugati tura. Acelasi procedeu se foloseste si pentru a adauga o zi libera sau o zi de concediu.
Pentru a sterge o tura (sau zi libera/de concediu) programata, mergeti cu mouse-ul pe tura respectiva in calendar, tineti apasat click stanga pe buton si trageti mouse-ul peste cosul de gunoi ( Image ).

Cum adaug incasarile unui model?

Din meniul din stanga selectati Orar/Orar Modele. Mergeti cu mouse-ul pe tura in care doriti sa adaugati incasarile si faceti click pe butonul Image . Aceasta actiune va deschide o fereastra noua unde
aveti doua posibilitati: sa introduceti incasarile doar pentru ziua respectiva (pentru site-uri gen Streamate care afiseaza totalul incasarilor dintr-o zi) sau pentru perioada de plata in curs (pentru site-uri gen XLove care nu
afiseaza incasarile pe zile).

Cum creez o plata noua?

 

Cum adaug o evaluare?

Din meniul din stanga selectati Orar/Orar Modele. Mergeti cu cu mouse-ul pe modelul pentru care doriti sa adaugati o evaluare si faceti click stanga pe butonul Image . Aceasta actiune va deschide o fereastra noua in care puteti scrie evaluarea.

 

Cum aloc drepturi de adminilor?

Din meniul din stanga selectati Echipa noastra/Admini activi. Mergeti cu mouse-ul la adminul caruia doriti sa ii alocati drepturi si faceti click stanga pe butonul Image . Pentru a aloca un drept faceti click stanga pe acesta din lista aparuta (catpura de ecran: Image ) dupa
care faceti click stanga pe butonul Salveaza. Pentru a aloca mai multe drepturi in acelasi timp, tineti apasat tasta Ctrl (de pe tastatura), faceti click stanga pe drepturile pe care doriti sa le alocati, eliberati
tasta Ctrl dupa care apasati butonul Salveaza.

Cum verific activitatea in panou a adminilor?

Din meniul din stanga selectati Echipa noastra/Admini activi. Mergeti cu mouse-ul peste adminul caruia doriti sa-i verificati activitatea din panou si faceti click stanga. Aceasta actiune va trimite la pagina adminului. Faceti click stanga pe butonul Image .

Ce reprezinta seriozitatea?

Seriozitatea este un instrument automat de calcul care defineste in ce masura modelul si-a indeplinit numarul de ture si de ore obligatorii stipulate in regulamentul de ordine interioara. De exemplu la Fictiv Studio Bucuresti numarul obligatoriu
de ture complete pentru o perioada de lucru este de 10 iar numarul minim de ore pe care trebuie sa-l lucreze un model este de 80. Daca la sfarsitul perioadei modelul va avea lucrate doar 8 ture complete iar numarul total de ore va fi
de 67, acesta va avea un procentaj de seriozitate de 81.87%.

Cum configurez rangurile in clasament?

Din meniul principal selectati Setari soft/Ranguri in clasament. Stabiliti rangul si conditia pentru a atinge acest rang, cu alte cuvinte la ce castig trebuie sa ajunga modelul in $ pentru a atinge un anumit rang.

Cum adaug un target pe ore?

Din meniul principal selectati Setari soft/Target pe ore. In pagina nou deschisa stabiliti Numele pragului pe care trebuie sa-l atinga un model, Conditia adica numarul de ore care trebuie atins si
Procentul din castiguri pe care il va primi modelul in cazul in care atinge pragul respectiv.

Cum modific setarile de facturare?!!

Din meniul principal selectati Setari soft/Facturare. Pentru fiecare model in parte puteti alege daca doriti sa colaborati cu acel model prin sistem de factura de la SRL-ul modelului catre SRL-ul studioului dvs.
Pentru o astfel de situatie, acest software va ajuta sa eficientizati facturarea, usurandu-va activitatea in acest sens.
Atunci cand un model este configurat ca va fi platit prin sistemul de facturare, acesta va trebui sa genereze factura aferenta perioadei de plata, din contul ei in acest panou, apasand butonul "Genereaza factura pentru perioada ####".
Acest software va ajuta in asa fel incat factura va fi generata in format PDF si va fi accesibila atat pentru dvs cat si pentru model, pentru a fi introdusa in contabilitate.

Cum adaug o camera de lucru?

Din meniul principal selectati Setari soft/Setari studio/Camere de lucru. Pentru a adauga o camera apasati butonul Adauga si configurati numele camerei, adresa IP a acestei camere (exact adresa IP asa cum e definit in placa de retea, care poate fi fie public sau intranet)
si daca este cazul o scurta descriere.