Fullscreen
Loading...
 

Instalare sau upgrade pentru softul de logare

Instalarea aplicatiei de logare pentru modele

Installerul aplicatiei pentru modele se va asigura ca exista necesarul strict de baza pentru buna functionare a produsului nostru.

Desi majoritatea sistemelor de operare includ deja framework-ul .NET, installerul va va recomanda sa instalati o anumita versiune framework daca nu o identifica deja instalata pe calculatorul dvs.

In principiu instalarea se face simplu si recomandam sa nu schimbati optiunile predefinite decat daca stiti cu adevarat ce faceti. Dupa aproximativ 2 apasari pe butonul Next, instalarea va incepe si, veti remarca ca:

  • installerul copiaza necesarul de fisiere si librarii necesare bunei functionari a produsului
  • la un moment dat, va informeaza ca pregateste anumite profile pentru browserele Google Chrome si Mozilla Firefox (acest proces poate sa dureze pana la aproximativ 1 minut, functie de calculatorul dvs)
  • urmand ca dupa configurarea sistemului, sa va recomande sa instalati WinPCap .

Ce este acest WinPCap?

Softul de logare pentru modele se foloseste de o tehnica unica de detectare daca modelul este online sau in pauza. Metoda noastra se bazeaza pe unicul aspect care demonstreaza ca un model este cu adevarat online: uploadul pe secunda.

Astfel, software-ul pentru modele contorizeaza continuu care e viteza de upload a modelului care lucreaza, viteza care difera functie de numarul de site-uri pe care este online.

Dar, majoritatea studiourilor de videochat se folosesc de softuri de asistenta remote pentru a ajuta modelele sa creasca in incasari (softuri precum RemoteRAC, RAdmin, TightVNC, LiteManager, etc etc). Toate aceste softuri consuma si ele banda de upload, ceea ce ar fi cauzat o detectie eronata in software-ul dezvoltat de echipa noastra. Tocmai din acest motiv, softul de logare se foloseste de libraria WinPCap pentru a elimina din calcule uploadul generat de softurile mai sus mentionate, dandu-ne posibilitatea de a eficientiza corect monitorizarea.

Prin urmare, de sunteti utilizator de Windows pana in versiunea 10, installerul va va sugera sa instalati acest software. Avem rugamintea sa va asigurati ca optiunea "Automatically start WinPCap driver at boot time" sa fie bifata, altfel nu garantam ca aceste drivere vor functiona: {img type="fileId" fileId="45" thumb="mouseover""} 

Finalizarea instalarii

La finalul instalarii, veti remarca o serie de sugestii din partea installerului, ca in imaginea urmatoare: Image  

  1. Optionally install WinPCap for Windows 10 - Installerul inca nu detecteaza versiunea de windows pe care ruleaza, in special deoarece inca nu putem garanta functionarea corecta a aplicatiei pe Windows 10. Dar, daca doriti sa rulati aplicatia pe Windows 10, installerul va recomanda sa instalati varianta de WinPCap compatibila cu aceasta versiune de windows.
  2. Optionally install Adobe's FMLE V3.2 - E foarte posibil ca dvs sa aveti deja instalata FMLE-ul. Daca nu-l aveti, va recomandam sa-l instalati (buna functionare a anumitor side-uri care suporta streaming in HD depinde de acest software)
  3. Install Skype version 7.6 - Daca modelele voastre folosesc Skype pentru SkyPrivate sau bookinguri, ca sa ne asiguram ca logarea functioneaza corect, installerul va sugereaza exact versiunea cea mai compatibila cu sistemul. Tot ce trebuie sa faceti dupa ce instalati aceasta versiune de Skype este sa dezactivati modulul de update-uri automate din Skype (Options — > advanced --> upgrade)
  4. Install Firefox 46.0.1 - In momentul in care scriem acest articol, ultima versiune stabila de Firefox care functioneaza corect este versiunea 46.0.1. Orice alta versiune de Firefox mai noua decat aceasta nu functioneaza corect. Tocmai din acest motiv, daca modelele dvs folosesc Firefox, va recomandam sa instalati exact aceasta versiune de Firefox si sa dezactivati upgrade-urile automate din optiunile Firefox.

 

Upgrade-urile.

Softul de logare al modelelor va va anunta atunci cand o noua versiune a devenit disponibila pentru studioul dvs.

Upgrade-ul este la fel de simplu ca si instalarea. Installerul nostru va dezinstala varianta anterioara a aplicatiei si o va instala pe cea noua.