Fullscreen
Loading...
 

Roata norocului

Salutare,

Aici o sa va vorbesc despre o noua functionalitate in soft, menita sa va ajute la motivarea modelelor in 2 moduri:

 • fie sa depaseasca un anumit prag de incasari pe tura respectiva.
 • fie satea online fara intrerupere o perioada cat mai lunga de timp pe parcursul unei ture de lucru.

Treaba e in felul urmator. In setari, fupa targeturile reale/jasmin/etc, veti observa setari pentru ROATA NOROCULUI si implicit o sub-pagina care se numeste "Pe tura" (deoarece aceste targeturi sunt legate de o tura de lucru).

Cand veti intra prima data in pagina de configurare, veti observa ca "nu aveti grupuri create" si va explic imediat de ce sunt necesare.

GRUPURILE de targeturi pt Roata Norocului

In orice studio exista modele de 3 feluri: varfuri, modele medii si modele slabe.

Ca sa creezi o "roata a norocului" pentru modele care deja castiga 10 mii pe perioada si aceeasi roata a norocului sa fie si pentru modelele slabe/incepatoare... nu prea e ok.

De asemeni... va puteti dori uneori ca, anumite modele sa le excludeti din acest joc deoarece au incalcat vreun regulament sau beneficiaza deja de alte bonusari, etc.

Ei, tocmai din motive ca cele de mai sus, puteti crea GRUPURI de targeturi, ca in exemplul meu de mai jos:

 • grupa #1: PT ELITA
 • grupa #2: PT MEDIOCRE
 • grupa #3: PT INCEPATOARE
 • grupa 4#: grupa-goala pt modele neclasificate (aici va trebuie SA NU creati niciun target!)
 • etc

ACESTE GRUPE pot fi atribuite modelelor daca veti naviga pe pagina de "modificare setari plati" a fiecarui model in parte, ca in poza de mai jos:

Image  

 

Ideea care e cu aceste grupe.

Daca aloci o astfel de grupa unui model, acel model va putea participa la roata norocului DOAR la targeturi din acea grupa (niciodata nu va putea participa la targeturi din alte grupe).

Daca unui model nu ii aloci o grupa de targeturi, acel model va putea participa in targeturi din TOATE GRUPELE care nu au fost deja atribuite niciunui model (adica va putea participa doar la targeturi din grupe ramase "la liber").

 

TARGETURILE pt Roata Norocului.

OK, pentru fiecare GRUPA puteti crea un numar nelimitate de targeturi. Acestea trebuie sa fie ORI pentru incasari, ORI pentru timp petrecut online fara intrerupere, dar nu pt ambele optiuni in acelasi timp!

Softul de logare folosit de fete stie incepand cu 31 august 2018 sa "ceara" eligibilitate pentru roata norocului, in 2 moduri:

 • FIE cand modelul inchide softul (la sfarsit de tura). In acel moment, softul cere de la server daca are voie sa invarta roata norocului sau nu. Voi puteti configura 1 sau mai multe "jocuri" pt incasari. De ex, creati niste premii pt roata norocului daca depaseste 200$ incasati. Creati un target cu alte premii dar pt 500$ incasati in tura respectiva, etc. Cand modelul inchide softul, softul va cere informatii de la server... si serverul ii spune daca e eligibil pt roata norocului sau nu, si pentru ce premii.
 • FIE cand modelul isi ia o pauza semnificativa (mai mare de 15 secunde). Recomandarea e ca modelul sa stea online fara intrerupere sesiuni cat mai lungi de online. Daca sta 30 minute on, apoi se duce la pipi 5 minute, apoi alte 30 minute online si apoi iese la tigara... nu rezolva nimic. Astfel, prin roata norocului le veti putea motiva sa stea online cat mai mult fara intrerupere, pt mici bonusuri smile

 

Crearea (sau modificarea valorilor) pentru un target de tip ROATA NOROCULUI.

Orice astfel de target are nevoie de 3 tipuri de date:

 1. o descriere (eventual HTML) a "concstimulentului". In aceasta descriere veti informa care e motivul pentru care are sanse la jocul roata norocului. Puteti folosi si ceva HTML rudimentar cu elemente precum SIZE, BR, B, I, U, COLOR sau HREF.
 2. CONDITIA targetului... care fie e legata de secunde, fie legata de incasari. Dar niciodata ambele, altfel nu o sa functioneze.
 3. si cele 8 premii posibile, aferente fiecare din ele unei felii din roata norocului.

Image  

 

In rest, totul e de la sine inteles (cat de cat), va las pe voi sa vedeti cum arata "live" treaba asta.